SIGNUM 0.1

1.520 рсд

Quantity
Категорије: ,

Опис

Aktivna materija: boskalid + piraklostrobin (267 + 67 g/kg) Primena: Signum je kombinovani preventivni fungicid za suzbijanje biljnih bolesti u koštičavim voću, jagodama, paprici, paradajzu, krompiru, salatama, kupusu, luku i šargarepi. Signum fungicid se sastoji od dve aktivne materije:piraklostrobin i boskalid. Udružene, ove materije čine univerzalno rešenje za mnoge prouzrokovače bolesti. Signum u zaštiti jagode -Za zaštitu jagode od prouzrokovača sive truleži, Signum se primenjuje u količini 1.5-1.8 kg/ha zavisno od uslova za zarazu. Signum ima širok spektar delovanja pa pored zaštite od prouzrokovača sive truleži pruža zaštitu i od antraknoze plodova i lisne pegavosti jagode. Primenjuje se tokom perioda cvetanja pre sticanja uslova za zarazu a najkasnije do 7 dana pred berbu. Signum u zaštiti maline -Siva trulež Prouzrokovač sive truleži kod maline ostvaruje zarazu već u periodu cvetanja. Zaštitu Signum fungicidom od ovog najrasprostranjenijeg parazita biljaka treba početi još u periodu cvetanja. Nastavti sa zaštitom u razmacima od 7-10 dana zavisno od vremenskih uslova. Sa zaštitom završitit zavisno do karence preparata za jagodasto voće. -Mrka pegavost Didimela ili mrka pegavost se razvija na izdancima maline koji se ostavljaju (u drugoj polovini maja) za rod u narednoj godini. Simptomi se vide posle berbe. Ako je zaraza jača, često rod bude smanjen u narednoj godini. Signum fungicid ne dozvoljava razvoj didimele, prouzrokovaču mrke pegavosti izdanaka. Signum se za zaštitu prouzrokovača truleži plodova i pegavosti izdanaka maline- didimele primenjuje u količini od 1.5-1.8 kg/ha. Sa zaštitom od pegavosti izdanaka i štetnih insekata treba nastaviti i posel berbe. Mehanizam i način delovanja a.m.: – Sistemični fungicid sa preventivnim delovanjem Karenca a.m.: 7 – jabuka, kruška Radna karenca a.m.: Do sušenja depozita

Obavezno pročitati originalno uputstvo proizvođača.

Рецензије

Још нема коментара.

Будите први који ће написати рецензију за „SIGNUM 0.1“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *